Nieuwe speeltoestellen KDC

Kinderdagcentrum De Zonnehof
"De kinderen zijn zo blij met het speelterrein, het plezier spatte er vanaf tijdens de feestelijke opening."

In september 2018 opende Stinafo bij Kinderdagcentrum De Zonnehof in Spijkenisse, de nieuwe speelplaats. Dit medisch kinderdagverblijf van Ipse de Bruggen voor kinderen tot 16 jaar diende in het voorjaar van 2018 een hulpvraag in. De begeleiding van het KDC wilde de speelplaats graag opknappen, want daar stond alleen een eenzame wipkip. Ook wilden ze graag een fietstrainer (Motomed) om een groep van ernstig meervoudig complex beperkte kinderen betere training aan te kunnen bieden.

Stinafo bracht een bezoek aan De Zonnehof om de aanvraag te bespreken. Dit bezoek maakte veel indruk, zie ook het verhaal over de eenzame wipkip dat wij eerder publiceerden op deze website. Omdat het Kinderdagcentrum niet op andere voorzieningen kan terugvallen, besloot Stinafo dan ook een donatie te doen van €25.000. Inmiddels staan er 2 prachtige nieuwe speelhuisjes en is de Motomed volop in gebruik. De kinderen zijn heel blij met het speelterrein, het plezier spatte er vanaf tijdens de feestelijke opening. Een prachtige besteding van uw donateursgelden!

Help jij mee om kinderen met een beperking of chronische ziekte er bij te laten horen?

 

Stinafo wil deze jongeren een eerlijke kans geven. Daarom helpen we o.a. met aangepaste vervoer-, leer- en hulpmiddelen. Ook bieden we regelmatig financiele steun aan instellingen om bijzondere projecten te realiseren, zoals bij KDC De Zonnehof. Zodat ook zij kinderen kunnen laten meedoen en hun dromen waar kunnen laten maken! 

  • ANBI
  • Centraal Bureau Fondsenwerving
  • Vriendenloterij
  • helpfreely
  • whydonate