Stichting KomUp

evenementen voor kinderen met syndroom van Down

Op 21 maart is het Wereld Downsyndroomdag. Stichting KomUp, die evenementen voor kinderen met het syndroom van Down organiseert, wilde dit keer groots uitpakken. Stinafo trad op als een van de hoofdsponsors.

Een bedankje aan de donateurs van Stinafo

Dat de dag een groot succes werd, daarvan getuigt (een iets ingekorte versie van) onderstaande enthousiaste bedankbrief van de voorzitter van stichting KomUp.

Beste medewerkers van Stinafo,


Allereerst ontzettend bedankt dat u het mede mogelijk heeft gemaakt om ons evenement tot een succes te brengen. Want wat is een stichting zonder sponsor?
Ik zal ons even voorstellen en vertellen waarom u dit bedankje, samen met Magic Care, verdient!

Wij organiseren enkele keren per jaar evenementen voor kinderen met het syndroom van Down, in alle leeftijden, uit heel het land. Maar deze evenementen zijn ook voor hun familieleden bedoeld, want een kind met een handicap treft het hele gezin, dus hoe mooi is het om dan ook het hele gezin een mooie dag te laten beleven. Dit jaar, op 21 maart 2018, was ons thema TOVENARIJ, in samenwerking met Magic Care.

De opkomst was super. We hadden 25 kinderen, variërend in de leeftijd van 9 maanden tot 46 jaar, met het syndroom van Down, 15 broertjes en zusjes en daarnaast waren er ongeveer 50 volwassenen aanwezig, dit inclusief alle onmisbare vrijwilligers.
De stralende, verwonderende, blije snoetjes waren een genot om te zien. Niet alleen tijdens de voorstelling, maar ook nadat de magische show afgelopen was.

Wat waren de ouders én kinderen apetrots op wat de kinderen allemaal geleerd hadden en mochten uitvoeren óp het podium!!

Nogmaals ontzettend bedankt voor uw steun als sponsor, we hebben genoten!! Daar word je toch vrolijk van!

Met vriendelijke groet,
Louise Arts
Voorzitter Stichting KomUP

Meehelpen is meedoen

Help jij mee om kinderen met een handicap er bij te laten horen?

  • ANBI
  • Centraal Bureau Fondsenwerving
  • Vriendenloterij
  • helpfreely
  • whydonate