Directe Hulp

Steun onze doelen

Stinafo ondersteunt kinderen met een handicap of chronische ziekte op verschillende manieren. Hieronder vindt u enkele van de lopende én reeds ondersteunde aanvragen. Bij die kinderen (en hun families) hebben we een prachtige glimlach op hun gezicht gekregen!

Hoe kan ik helpen?

 

Welke kinderen hebben wij al geholpen?

Bij deze gehandicapte of chronisch zieke kinderen hebben wij al een glimlach op hun gezicht kunnen toveren door hen te ondersteunen op verschillende manieren. Klik op het project om hun verhaal te lezen.

 

Eenmalige donatie

Droomwens voor Giliani

Giliani's heeft de erfelijke spierziekte van Duchenne en al jaren is het zijn grootste wens om naar Fright Nights te gaan met Halloween. Dit jaar was het eindelijk zo ver.

Eenmalige machtiging

Fiets voor Wesley

Wesley heeft het Syndroom van Marfan. Sporten en bewegen zijn voor hem niet vanzelfsprekend en soms zelfs gevaarlijk. We gingen op zoek naar iets wat hij wél kan.

Help iemand zelfstandig op weg

Operatie voor Leonie

Leonie is een jonge moeder en heeft sinds haar 7e last van de chronische ziekte Lipoedeem. Een operatie kan haar een normaal leven teruggeven.

 
 
Magische zorg voor kinderen

Nachtrust voor Ayuna

Ayuna heeft o.a. last van chronische vermoeidheid en ernstige astma. Als zij plat ligt kan ze bijna niet ademen en dus is slapen voor haar een groot probleem.

Therapeutisch paardrijden

Sam en Robin toch naar school

Sam en Robin hebben beiden last van verschillende beperkingen. In plaats van normaal onderwijs, volgen zij kostbaar, speciaal onderwijs wat soms lastig te bekostigen is.

Topdog hondentrainingen

Bakfiets voor Wendy 

Wendy is meervoudig gehandicapt. Haar moeder vervoert haar in een bakfiets, maar dat is wegens haar slechter wordende knieën steeds lastiger.

 

 

"Het is zo een ongelooflijk fijn gevoel dat je door deze super organisatie geholpen kan worden voor je kind. Dat is wat het verschil maakt." - Angelique