Gun jij een gezin een dag zonder zorgen?

Het mooiste geluk is familiegeluk!

Word Vriend van de Stinafo Familiedag!


Stinafo organiseert op 15 september 2019 een Familiedag voor gezinnen met een handicap of chronische ziekte. Wil jij ook helpen om deze dag mogelijk te maken? Voor €50 bezorg je als Vriend één kind al zo’n heerlijke dag. Een heel gezin een dag ontlasten van de dagelijkse zorgen is al mogelijk voor €200,-.

Waarom?

Voor de Familiedag worden ongeveer 150 gezinnen met één of meerdere kinderen met een chronische ziekte of handicap uitgenodigd voor een zorgeloze familiedag. Een dagje ontspanning en plezier, maar vooral genieten van het samenzijn en de spannende attracties in Duinrell. Voor de meeste gezinnen is een dagje uit een hele onderneming vanwege de handicap of ziekte van het kind. Bovendien is een dagje pretpark voor veel van deze gezinnen een financiële uitgave die niet zomaar gedaan wordt. Zij gaan dan ook zelden of nooit samen uit! We ontvingen de vorige Familiedag enthousiaste en dankbare reacties, zoals van de familie Roetman: "We zijn echt even een dag weg van onze zorgen geweest!"

"Het leek wel alsof ik een vakantie gewonnen had!"

Wat kunnen de gezinnen verwachten?

De families krijgen een magisch dagje Duinrell, inclusief een lunch en diverse versnaperingen op het daarvoor omgetoverde Stinafo Horecaplein. Daarnaast kunnen ze ook genieten van een sprookjesconcert in het Zomertheater van Duinrell en ander entertainment. Op de Stinafo Familiedag gaat het attractiepark speciaal voor onze jonge gasten een uur eerder open. Kinderen kunnen zo op hun gemak en in alle rust het park en de attracties verkennen; voor velen prettig om dit zonder al te veel prikkels te kunnen doen. Wij kunnen rekenen op vele vrijwilligers om deze bijzondere dag mogelijk te maken!

Impressie van Familiedag

"Gun jij een gezin ook zo’n dag weg van alle zorgen? Draag bij aan deze dag en maak het verschil!"

Word Vriend van de Stinafo Familiedag

Wij nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken om Vriend van de Stinafo Familiedag te worden.

Op een andere wijze helpen?

Wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan de Familiedag, misschien als vrijwilliger? Neem dan contact op met:

Regina van Rijckevorsel van Kessel
E-mail: reginavanrijckevorsel@stinafo.nl

Telefonisch: 070-3512784 (di en do)

 

 

 

 

Mirjam Ephraim
E-mail: mirjamephraim@stinafo.nl

Telefonisch: 070-3512784 (di en do)