Help Mee

Help ons chronisch zieke- en gehandicapte kinderen gelukkiger te maken!

Het team van Stinafo helpt met veel liefde en inzet gehandicapte kinderen en kinderen met chronische ziekten, maar wij kunnen dit niet zonder jou! Zet je ook in op één van de vele mogelijke manieren en tover een glimlach op het gezicht van een kind. Natuurlijk kun je helpen door het geven van een donatie, maar je kunt bijvoorbeeld ook mee doen aan een sportevenement uit naam van Stinafo. Er is vast iets wat bij jou past!

Projecten Stinafo

Hoe kan ik helpen?

Jaarlijks hebben wij een aantal kinderen en doelen waarvoor wij ons inzetten. Deze zijn onderverdeeld in de thema's 'directe hulp', 'steun aan onderzoek' en 'voorlichting'. Op die manier helpen we kinderen die acuut hulp nodig hebben maar steunen we tegelijkertijd manieren om in de toekomst bepaalde handicaps en ziekten te kunnen voorkomen, stabiliseren of zelfs genezen. Jij kunt ons helpen! Bekijk onze bestedingen en doe een donatie op het project waaraan jij graag een bijdrage wilt leveren! Liever op een andere manier helpen? De opties daarvoor vind je hieronder.

Start je eigen actie

Naast onze projecten en acties, kun je ook zelf iets organiseren om geld op te halen voor Stinafo! Denk bijvoorbeeld aan een sportwedstrijd of evenement.

Lees meer...

Schenken met belastingvoordeel

Je kunt aan het goede doel schenken met belastingvoordeel. Afhankelijk van jouw situatie kun je maar liefst 52% van je gift terugkrijgen.

Lees meer...

Nalaten via testament

U kunt in uw testament laten opnemen dat u Stinafo een bepaald bedrag nalaat om gehandicapte en chronisch zieke kinderen ook in de toekomst te helpen.

Lees meer...

Ik wil een specifiek project steunen

 

 
"Merel keek vol trots in de spiegel, en zei: "Mama ik kan niet geloven dat ik nu twee oortjes heb. Ik kan zelfs mijn haar achter mijn oren doen!"" - Mandy, moeder van Merel

Doneer gratis terwijl je winkelt

Met Helpfreely kun je gratis doneren terwijl je winkelt. Een percentage van jouw aankoopbedrag wordt gedoneerd aan een goed doel van jouw keuze. Het mooiste? Het kost jou niets maar je helpt ons enorm! 

Meld je aan!

Stinafo Freely

Speel ook mee!

Speel mee met de VriendenLoterij voor Stinafo en maak kans op mooie prijzen. Door jouw deelname kunnen we de dromen van gehandicapte en chronisch zieke kinderen waarmaken. 

Meer informatie

  • ANBI
  • Centraal Bureau Fondsenwerving
  • Vriendenloterij
  • helpfreely
  • whydonate