Wat wij doen

Stinafo zet zich op verschillende manieren in

Stinafo zet zich in voor kinderen en jongeren met een handicap of chronische ziekte. Veel van hen krijgen helaas niet de hulp en ondersteuning die ze nodig hebben, zelfs in een ontwikkeld land als Nederland. Dat komt omdat regelgeving en het werk van instanties vaak niet goed op elkaar aansluit en er minder geld vanuit de overheid beschikbaar is.

Stinafo wil deze jongeren een eerlijke kans geven. Daarom helpen we o.a. met aangepaste vervoer-, leer- en hulpmiddelen. Zodat ze kunnen meedoen en ook zij hun dromen waar kunnen maken!

Bekijk onze projecten en onze verhalen hierbij.

Het werk van Stinafo voor de kinderen met een handicap of chronische ziekte bestaat uit drie belangrijke pijlers:

Directe Hulp

Aan particulieren en instellingen

Onderzoek

Naar betere behandelmethoden

Voorlichting

Over leven met en voorkomen van handicaps

Stinafo beschikt over het ANBI keurmerk en is tevens een door het CBF erkend Goed Doel

  

Jouw hulp is daarbij hard nodig

Het team van Stinafo helpt met veel liefde en inzet gehandicapte kinderen en kinderen met chronische ziekten, maar wij kunnen dit niet zonder jou! Zet je ook in op één van de vele mogelijke manieren en tover een glimlach op het gezicht van een kind.

 

Uiteindelijk is voor de hulp geld nodig en dus is jouw donatie belangrijk. Maar je kunt bijvoorbeeld ook mee doen aan een sportevenement uit naam van Stinafo. Of op een andere manier je bijdrage leveren. Kies een manier van helpen die bij jou past. Bedankt daarvoor!

  • ANBI
  • Centraal Bureau Fondsenwerving
  • Vriendenloterij
  • helpfreely
  • whydonate